Teleszkópos kapuk - kapu-kerites-arak.com

ALPHA KAPU
Kapu-kerítés-árak
Tartalomhoz ugrás

Teleszkópos kapuk

Automatikus teleszkópos kapuk
A csúszó vagy úszókapuk népszerű választás, mert nem foglalnak el értékes helyet a felhajtón, nem érinti őket az útról felfelé lejtő lejtő, de szükségük van helyre a nyitáshoz, mi van, ha nincs elég? Olyan tolókapukat kínálunk, amelyek több panellel rendelkezhetnek, általában kettővel, bár három is lehet, amelyek az egyiket a másik elé rakják, és kevesebb helyet igényelnek a nyitáshoz.
A teleszkópos kapuk ára körülbelül 1 000 000 Forintnál kezdődik. Az ár függ a kapu méretétől, milyen anyagokat használunk a kapu burkolásához, és hogy mennyi talajmunka szükséges. MEGNÉZEM A TELESZKÓPOS KAPU SZETTEKET
A kétszintes összecsukható kapukészletek tökéletes megoldást kínálnak ott, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre, például lakóházakban vagy kis kereskedelmi alkalmazásokban. Kompaktak és könnyen telepíthetők, és karos vagy földalatti automatizálással motorozhatók.
A dupla csuklós kapukészletek csökkentik az egyes kapuszárnyak lengőívét, és ideálisak a korlátozott helyű kapunyílásokhoz. Alkalmasak meredek lejtővel vagy az ingatlanig terjedő lejtővel rendelkező felhajtókhoz.
Hogyan működnek a teleszkópos kapuk
A hátsó kapupanelt motor hajtja, mint egy egypaneles tolókaput. Ezután egy teleszkópos meghajtó mechanizmus hajtja meg az első kaput hátulról egy drótkötél segítségével, amely az egyik végén a talajhoz, a másik végén pedig az első kapuhoz csatlakozó alsó sín köré tekeredik. Az alsó sín mindkét végére van egy kévés (mint egy húzókötél, de drótkötélből).
teleszkópos kapu működése
Ahogy a hátsó kapu kinyílik, a drótkötél kétszer annyival húzza végig az elülső kapupanelt, mint a hátsó, így kétszer akkora sebességgel halad, és kétszer olyan messzire megy, és nyitva közvetlenül a hátsó kapu előtt végződik. Ugyanez történik a drótkötél második felével záráskor.
3 tagú teleszkópos kapu
Ha a drótkötél kévéit az alsó sínbe vágják, ez csak 80 mm-es átfedést tesz lehetővé a kapupanelek között, ami segít megőrizni a kapu számára a nyitáshoz szükséges oldaltér mennyiségét. Az állvány felszerelésekor az állvány rögzítőfüleinek a lehető legközelebb kell lenniük a tárcsához, hogy maga az állvány a kivágott kévék fölé nyúlhasson.
teleszkópos kapu működése
A drótkötélnek az elülső kapupanelhez való csatlakoztatására szolgáló egyszerű rögzítőkonzolnak a tárcsá közepével egy vonalban kell lennie úgy, hogy a konzol rögzítési pontja a lehető legközelebb legyen a hátlaphoz.
teleszkópos kapu ár
A hárompaneles teleszkópos kapunak van egy második drótkötél-meghajtó mechanizmusa, amely a középső kapu köré tekeredik, amely összeköti a hátsó kaput az első kapuval, a középső kapu pedig négyszer annyira húzza az első kaput, mint a hátsó.
teleszkópos kapu árak
A középső panelen lévő drótkötél-meghajtó mechanizmust magasabbra kell állítani, mint a hátlapon, hogy ne ütközzenek össze. Mivel a középső kapunak nincs állványa, olyan magasra mehet, amennyire szükséges.
kapu kis helyre
Amikor egy teleszkópos kapu zárva van, a kerítés vagy a fal és a kapu között szabad tér van, bár a hátsó rész hátrébb van állítva, így a nagyobb rés elkerülése érdekében egy kis visszatérő panelt adnak hozzá, hogy kitöltsék ezt a rést.
összecsukható kapu
Ha a visszatérést a kerítéshez vagy a falhoz rögzítenék, akkor az eltakarná az előlapot, miután körülbelül félúton kinyílik, ezért a hátsó kapun kell lennie, hogy a kapu kinyílásakor elmozduljon az útból.
Forrás: grantsautomation.com.au
teleszkópos úszókapu
Üzenhet nekünk
lpha kapu
Fence-Gate Kft.
Kapu Áruház
Vissza a tartalomhoz